Tillfälliga tillägg till BDK Anmälning och Betalningsvillkor

Dessa tillägg, till Brunna Danssportklubbs ordinarie Anmälning och Betalningsvillkor är gjorda med tanke på den situation som råder i världen och i Sverige, avseende pågående pandemi med covid-19. Vi följer Svenska Folkhälsomyndighetens rekommendationer, riktlinjer och restriktioner och i förlängningen Svenska Idrottsförbundet och Svenska Danssportsförbundets rekommendationer, riktlinjer och restriktioner. Undrar man ngt så kan man läsa mera här:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/
https://www.rf.se/coronavirusetochidrottsrorelsen/
https://www.danssport.se/NYHETER/Aktuellt/uppdateringangaendecoronaviruset/

Vissa ordinarie villkor sätts ur spel med detta tillägg, men är en förutsättning för att vi ska kunna bedriva någon verksamhet. Dessa villkor kan komma att förändras om myndigheter och förbund förändrar sina rekommendationer, riktlinjer och restriktioner. Så vänligen respektera både ordinarie villkor och dessa tillägg till våra villkor samt rekommendationer, riktlinjer och restriktioner beskrivna av myndigheter och förbund.

 • Alla kurser kommer att genomföras som parkurser utan byten av danspartner.
 • Det är endast paranmälan till våra kurser, dvs singelanmälan kommer ej att beaktas. Det innebär att vi inte kommer att para ihop singlar till våra kurser.
 • Vi kommer att begränsa antalet par/kurs till 25 st. (50 personer) i den stora salen.

En rekommendation från oss, är att ha en dialog med den person som Ni väljer att anmäla Er med, så att båda i paret har samma synsätt och/eller att Ni är överens när det gäller rekommendationer, riktlinjer och restriktioner, speciellt om Ni tillhör en riskgrupp. Men även vilken nivå Du ligger på och hur länge Du dansat, det blir bäst för båda parter.

 • Ni är välkomna till lokalen 15 minuter innan kursstart och vi ber Er att vänligen lämna lokalen inom 15 minuter efter kursavslut. Ovanstående gäller för att det inte ska bli trängsel.
 • Ombyte och dusch sker hemma före och efter kurs, inte i lokalen.
 • Respektera och håll fysiskt avstånd till övriga kursdeltagare.
 • Handsprit kommer att finnas i lokalen samt små handdukar som används en gång efter att man tvättat händerna och därefter läggs i utplacerade tvättkorgar.

Kursledarna kommer att informera mer om vad som gäller och om förändringar sker under pågående kurs.

Anmälan:

Gå flera terminskurser samtidigt och få rabatt! Kurs två ger 50:- rabatt Från kurs tre 100:- rabatt/kurs

För nya medlemmar gäller, att medlemsavgift som betalas samtidigt med avgift för kurs som börjar i oktober eller senare, gäller även för nästa år!

 • För att hitta rätt nivå för Dig – var snäll och läs igenom kursbeskrivningarna. Alla kurser, på alla nivåer, blir bättre och roligare, för alla deltagare, med en jämn nivå på deltagarna. För de flesta är det svårt att bedöma sina danskunskaper själva. Om Du är ny i klubben så ring gärna till ansvariga och fråga. Om Du redan är medlem och går en kurs så stäm av med Dina instruktörer i slutet av varje termin.
 • I ett par, är det alltid den person med lägst nivå som avgör parets totala nivå i valet av kurs.
 • Alla kurser kan Du gå flera gånger, om nivån känns behaglig för Dig. Vissa av kurserna ändras och utvecklas från termin till termin. Ett bra tips är att gå de kurserna ett par gånger innan Du fortsätter upp på höge kursnivåer. Du blir en skickligare dansare om Du lär Dig grundera ordentligt.
 • Vi strävar alltid efter att ha jämna par när kurserna startar. Singlar och par är lika välkomna att anmäla sig men singlar ställs på kö tills det anmäler sig en annan singel kille/tjej.
 • Ett visst överskott av killar eller tjejer kan komma att antas till varje kurs och är beroende av det totala antalet deltagare på respektive kurs. Som anmäld singel och ställd på kö, kommer Du att få informationsmail löpande där Din plats i kön anges.
 • Byte av kurs, före eller efter kursstart, kan göras i mån av plats. Är man singel kan byte av kurs göras, om balansen med jämna par inte rubbas negativt. Skulle så vara fallet, ställs man på kö enligt punkten ovan.
 • Till höger, ovanför kursalternativ, finns en länk till ”Villkor”. Vi utgår ifrån att Du läst villkoren innan Du anmäler Dig till en kurs. När Du anmält dig, får du direkt ett automatiskt svar på din anmälan via mail. Avbokning av kurs görs till kurs@bdk.se SENAST 5 DAGAR INNAN KURSSTART! Utebliven betalning räknas ej som avbokning.

Betalning:

 • Kursavgiften, inklusive eventuellt medlemskap, betalas via bankgiro och OCR-nummer. Alla uppgifter står på antagningsbeskedet, som skickas ut via mail.
 • Kvitto skickas automatiskt ut via mail.
 • Friskvårdscheckar skickas per post till vår kassör – Annelie Rosén, Penselvägen 8, 196 38 KUNGSÄNGEN.

Allmän information:

 • Medlemskap krävs för deltagande i Brunna Danssportklubbs terminskurser. Den som anmäler sig till någon av våra kurser eller träningar ansöker automatiskt om medlemskap. Den som vill delta på våra motions/socialdanskvällar, kan ansöka om medlemskap under ”Bli Medlem/Förmåner”.
 • På samtliga kurser byter vi partner kontinuerligt, minst efter varje låt. Bytena görs för att inlärningen ska bli effektivare och man får en större förståelse för dansen om man dansar med olika partners.
 • Vilken kurs Du än går, så vill vi kursledare poängtera vikten av att vara lyhörd för de instruktioner som ges och att utföra de övningar som instrueras, både för din egen del och för de andra deltagarna på kursen.

Kurslokalen:

Saldovägen 2a Järfälla/Veddesta.

Här är beskrivningar om färdsätt, parkering , karta
Vägbeskrivning-eniro
Vägbeskrivning-Hitta.se